Seminaariohjelman teemat on julkaistu

Johtajatulien seminaariohjelma lauantaina 26.8.2017 on rakennettu yhteisen aloituksen, yhteisten puheenvuorojen ja iltapäivän työpaja-työskentelyn ympärille.

Olemme valinneet seuraavat teemat, joita työpajat ja puheenvuorot konkretisoivat:

  • Parempaa johtamista – Miten Suomi saadaan nousuun paremman johtamisen avulla?
  • Kovaa osaamista – Miten partiossa opittuja taitoja voi hyödyntää työelämässä?
  • Tulevaisuuden tekijä – Mitä taitoja meidän pitää oppia tulevaisuutta varten?
  • Eettinen johtajuus – Miten johtamalla voidaan yrityksiä ohjata eettisemmille vesille?
  • Vapaaehtoisten johtaminen – Mitä vapaaehtoisten johtaminen on arjessa? Miten se muuttuu tulevaisuudessa?

Lauantain aikataulu

Lauantain aamupäivällä aloitamme yhdessä kovatasoisten pääpuhujien puheenvuorojen parissa. Iltapäivällä jokainen jalkautuu haluamaansa teemalaaksoon. Teemalaaksoissa voit mennä sekä kuulemaan pääpuhujien puheenvuoroja että osallistua valitsemiisi työpajoihin.

Seminaariohjelmaa rakennetaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi, ja tavoitteena on että jokainen yli 18-vuotias partiolainen riippumatta ura- tai koulutustilanteestaan löytää inspiroivaa ohjelmaa ja rakennuspalikoita omaan johtajuuteensa. Seminaariohjelman työpajoissa kattoteemat jalostuvat konkreettisemmiksi näkökulmiksi ja laadukkaaksi yhdessä oppimiseksi ja ajatustenvaihdoksi.

Sunnuntainakin tapahtuu!

Sunnuntain ohjelma rakentuu erilaisten SP:n ja piirien eri organisaatioiden järjestämän ohjelman, sekä tapahtumien torin ympärille, joiden avulla voi myös hakea uusia uria partioelämäänsä, tutustua uusiin partiotoiminnan muotoihin tai muuten laajentaa käsitystään siitä, mitä kaikkea partio voikaan olla.

Tarjolla on myös rennompia sunnuntaiaamuun sopivia työpajoja ja elämysohjelmia.