Avoimet pestit

Haluatko mukaan luomaan vuoden 2017 Johtajatulia? Tältä sivulta löytyvät projektin avoimet pestit. Ole rohkeasti yhteydessä osa-alueen vastaaviin kaikissa kysymyksissä.

Graafikko

Lähde mukaan toteuttamaan ja muokkaamaan huikeiden johtajuusfestareiden graafista ilmettä. Johtajatulet kaipaa joukkoonsa graafikkoa. Toivomme hakijalta taiteellista silmää sekä kokemusta kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien käytöstä. Pestissä toimimisessa etäisyyskään ei ole este. Graafisen ilmeen elementit on jo luotu. Pestissä pääset jalostamaan niiden käyttöä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kikiin (Kristina Lagerroos) tai Verna Piitulaiseen (@partio.fi)!

Toimistomestari 

Tulee mukaan rakentamaan Johtajatulien fiilistä kaikille tulille saapuville! Toimistomestarina vastaat Johtajatulien infon pyörittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Vastuullesi kuuluvat:

  • Ilmoprosessin suunnittelu enne tapahtumaa yhdessä ydintiimiläisten kanssa
  • Saapujien ja poistujien kirjaaminen rekisteriin
  • Mikropestien koordinointi tapahtuman aikana
  • Varattavien tilojen koordinointi tapahtuman aikana ja sitä ennen
  • Löytötavarat tapahtuman aikana ja sen jälkeen

Toivomme sinulta aktiivista palveluasennetta ja oma-aloitteista toimeen tarttumista. Kokemus isommasta partioprojektista ja leiri tms- toimistosta on eduksi, muttei  edellytys. Kaikkiin kysymyksiin vastaavat  Kiki (Kristina Lagerroos) ja Verna Piitulainen (@partio.fi)

Elämyspäällikkö

Seminaariohjelman täydentäjäksi Johtajatulilla järjestetään myös elämyksellistä partiohenkistä ohjelmaa. Meillä on ohjelmasta suuret linjat vedetty ja värikynät teroitettu, mutta tarvitsemme värittäjiä! Tule siis tekemään kanssamme vuoden vaikuttavinta elämysohjelmaa aikuisille.

 Elämysohjelman ajankohdat ovat perjantai-ilta, lauantaiaamu (aikainen), lauantain alkuilta, lauantai-ilta ja -yö sekä sunnuntaiaamu ja -aamupäivä. Ohjelman suuret teemat on päätetty, mutta kaipaisimme sinulta vielä lisää ideoita ja koordinaatiokykyä toteuttaaksemme ohjelmat mahdollisimman näyttävästi.

 Ota yhteyttä Auraan&Auraan (Aurat Suviranta ja Pajamo @partio.fi) ja kerromme lisää. Tule yksin tai ota kaveri mukaan!

Kahvilan rakennuskymppi

Johtajatulilla tulee totta kai olemaan huikea kahvila! Kahvilatiimi etsii nyt avukseen rakennustaitoista henkilöä, rakennuskymppiä! Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää Johtajatulien päättymiseen saakka. Toivomme rakennuskympiltä taitoa piirtää, ymmärtää kahvilan toimintaa sekä osata rakentaa ja ohjeistaa rakentamisessa muita

Mitä rakennuskympin tulee tehdä?

  • yhteistyö kahvilamestarien Hannan ja Sallan kanssa
  • kahvilan pohjapiirroksen suunnittelu
  • kahvilan rakentaminen ennen tapahtuman alkua sekä rakentamisen organisointi
  • kahvilan purkamiseen osallistuminen

Ota yhteyttä kahvilamestariin vapaamuotoisella hakemuksella huhtikuun loppuun mennessä. Kahvilamestari Hanna Heinonen (@partio.fi)