Tapahtumien tori

Tapahtumien Tori on avoinna ainakin:

La klo 12-14, 17.30-19.00

Su klo 9.00-12.00

Viisarit tutuiksi! -Tietoa partion tietotuotteista
SP:n tiedonhallintaryhmä

Tuntuuko siltä että et osaa tulkita LPK-viisaria ja hyödyntää toiminnan kehittämisessä? Haluatko tietää mistä nuo mystiset luvut tulevat viisariin? Puuttuuko viisarista jotain?

Tule pistäytymään pisteellämme niin avaamme viisarien sisällön.

Kaipaatko vinkkiä mitä tietotuotteita voisit hyödyntää piiri- tai keskusjärjestöpestissä? Tule moikkaa meitä niin keksitään mikä tietotuote sopisi juuri sinun tarpeisiisi.

Partiokeräily – Muutakin kuin swoppailua?
Partiokeräilijät ry

Partiokeräilijät ry on 25-vuotias yhdistys kaikille, jotka ovat kiinnostuneita partioaiheisesta keräilystä, olipa kohteena sitten partioasut tai pinssit, mukit tai kirjat tai vaikka kaikki, mikä liittyy partiotoimintaan. Jäseniä on yli 70 koko maassa ja tapahtumia 2-3 vuosittain. Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan keräilystä, tutustumaan kokoelmaesittelyihin ja liittymään jäseneksi!

Valpastu ja vuorovaikuta – työkaluja johtajuuteen: Metsähyvinvointi 

Ihmisten motivaatio ja osaaminen ratkaisevat sen, kuinka hyvin menestymme. Kukaan ei tee tulevaisuutta yksin; tarvitsemme yhteistä kuvaa siitä, mihin olemme menossa, millaisella osaamisella menestymme ja miten johdamme motivoivasti. Pisteellä esitellään Metsähyvinvoinnin työkaluja johtamiseen ja verkostoissa toimimiseen liittyvistä asioista mm. vapaasti verkossa ladattavissa olevaa Metsäjohtamisen työkirjaa.

Evon Metsäopetus
HAMK

Evolla koulutetaan Metsätalousinsinöörejä ja Metsuri- metsäpalvelujen tuottajia. Pisteellä pääset testaamaan voimia ja nopeuttasi metsäisessä pelissä ja kuulemaan miten Evon metsiä käytetään Suomen vanhimman metsäkoulun opetuksessa.

Maailmanjamboree 2019
Maailmanjamboree 2019 Suomen jamboreejoukkueen johtoryhmä

Kesällä 2019 maailmanjamboree kokoaa kymmeniä tuhansia partiolaisia USA:n Länsi Virginiaan. Jamboreen ainutlaatuinen kansainvälinen tunnelma houkuttaa jamboreepureman saaneita ilmoittautumaan neljän vuoden välein järjestettävään tapahtumaan yhä uudestaan ja uudestaan, sillä vastaavaa partiolaisten yhteenkuuluvuutta ei voi kokea missään muualla. Ilmoittautuminen seuraavalle jamboreelle on jo loppuvuodesta 2017. Nyt on oikea aika tulla juttelemaan, mitä juuri sinä haluaisit tehdä Suomen joukkueessa. Moni joukkueen pesti aukeaa syksyllä hakuun. Tule katsastamaan oheismatkan kohde-ehdokkaita ja esittämään kinkkisiä jamboreekysymyksiä joukkueen johtoryhmältä. Seikkailu uudessa maailmassa odottaa. We want you!

Tempus 18 piirileiri
Pohjanmaan Partiolaiset

Ensi kesänä on luvassa aikamoista menoa, kun Pohjanmaan Partiolaisten Tempus18-piirileirille kokoontuu partiolaisia sudenpennuista aikuisiin.

Tulevaisuutta ennustava kristallipallo on rikkoutunut ja Pohjanmaan alueella on alkanut esiintyä outoja aikailmiöitä aika-avaruusrepeämän takia. Tämän vuoksi piirileirillä voi kokea ainakin esihistoriallisen ajan, antiikin ajan ja jopa tulevaisuuden. Repeämän korjaaminen ja Pohjanmaan palauttaminen takaisin nykyaikaan voi olla mahdollista vain, jos iso joukko leiriläisiä auttaa siinä.

Nykyaikaisen ajanlaskun mukaan Tempus18:n ajankohta on 22.-29.7.2018. Leiripaikka on Vattaja Kokkolassa. Repeämän korjaamisessa auttamaan voivat tulla myös partiokaverit ulkomailta tai muista piireistä.

Tule tapaamaan leirin tekijöitä Johtajatulien esittelypisteelle ja koe palanen kaikkien aikojen piirileirin tunnelma jo ennakkoon!

SM-kilpailut Elämys
Lapin Partiolaiset

Lappi on täynnä elämyksiä! Lappi houkuttelee nyt kävijöitä enemmän kuin koskaan aiemmin. Kilpailun teemana on Lapin matkailu, jolla on pitkät perinteet ja joka on osa paikallista elämää. Teemaa lähestytään paikallisten näkökulmasta ja kilpailuissa tuodaan esiin työ Lapin elämysten takana. Kilpailukutsu, järjestäjien yhteystiedot ja lisätietoa löytyy osoitteesta elamys2017.fi. Elämys löytyy myös Instagramista ja Facebookista käyttäjällä @elamys2017.

Tervetuloa Elämyksen pisteelle kisailemaan ja tutustumaan kisoihin. Pisteellä voi myös löytää puuttuvan kisavartio jäsenen.

Nähdään 7.-8. lokakuuta Äkäslompolossa!

Partion WordPress-teemalla lippukunnalle uudet nettisivut
Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry

Onko lippukuntanne nettisivut faceliftin tarpeessa? Tai olisiko jo aika uudistaa sivut kokonaan alusta asti? Uudet sivut olis tosi kivat, mutta lippukunnasta ei löydy koodaustaitoista tekijää eikä oikein graafista silmääkään? Ei huolta! Lippukunnille on nyt tarjolla WordPress-teema, jonka saa otettua käyttöön ilman riviäkään koodia ja ulkoasukin on partion ilmeen mukainen!

SP tarjoaa syksystä alkaen lippukuntien käyttöön käyttäjäystävällisen ja partion ilmeen mukaisen WordPress-teeman, joka on lippukuntien vapaasti ladattavissa. Lippukunnat voivat asentaa teeman omille WordPress-alustoilleen omatoimisesti, oman aikataulun mukaan.

Esittelypisteellä kerromme lisää ja näytämme, minkälaisia nettisivuja teemalla saa tehtyä. Autamme myös eteenpäin, mikäli lippukunnallanne ei ole vielä käytössä WordPress-sivuja. Tervetuloa juttelemaan!

Partion Ystävät – lahjoituksia lippukunnallenne?
Partion Ystävät (SP)

Partion Ystävät on syyskuussa 2017 lanseerattava vuosilahjoittamiskonsepti. Sen tuotot käytetään taloudellisten, maantieteellisten ja kulttuuristen/sosiaalisten harrastamisen esteiden madaltamiseen. Partion Ystävät -vuosilahjoituksen lisäksi lahjoittaja voi kohdistaa haluamalleen lippukunnalle korvamerkityn summan. Tule tutustumaan pian alkavaan kampanjaan; ketä kampanjassa tavoitellaan ja miten lippukuntana voitte hyötyä kampanjasta eniten. Tervetuloa!

Parempi lippukunta –tapaaminen

Parempi lippukunta -tapaamisessa on laatua luvassa! Saat ajankohtaista tietoa siitä, missä lippukunnat tällä hetkellä menevät, pääset vaikuttamaan partiotoiminnan laadun minimikriteerien valmisteluun ja tapaat uusia ja vanhoja kavereita! Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki lippukunnanjohtajat, ohjelmajohtajat, pestijohtajat ja valmentajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Partiokiltatoiminta

Suomen Pyhän Yrjänän Partiokillat (SPYP) Partiokiva jatkuu killassa: tukea, tietoa, taitoa, perinteitä. Tule tapaamaan meitä ja räiskäleitä! Kerran-aina!

Torille tulossa vielä lisää pisteitä, sivu päivittyy kunhan kuvaukset valmistuvat!