Lauantain iltaohjelma

Yöjuoksut

Kun Allsång i Evois hiljenee, niin Yöjuoksut vasta alkavat! Musiikkia, saunomista, sporttausta ja karmivaa kauhua. Ohjelma kestää pääsääntöisesti klo 21-01, poikkeukset mainittu.

Yösuunnistus klo 21.30-01

Suunnistusseura Lammin Säkiä tarjoaa kolme eri vaikeusasteista yösuunnistusrataa innokkaille suunnistajille. Karttamaksu 4 euroa. Lähtö monumentilta.

Mukaan pääsee ennakkoilmoittautumalla keskiviikkoon klo 12.00 mennessä, sen jälkeen lähtevät kartat tilaukseen! Ilmoittaudu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdJV9GwtI6QOT8rG0…/viewform

Yökino klo 22

Yökinossa esitetään Elina Hirvosen ohjaama Kiehumispiste-dokumenttielokuva, syödään leffaherkkuja ja keskustellaan ohjatusti elokuvan jälkeen. Muista ottaa mukaan oma istuinalusta ja ruokailuvälineet.

Kuutamomelonta

Kanoottimelontaa kuutamoyössä Pitkänniemenjärvellä! Lähtö Tuulenpesältä.

Yöleikit

Yöleikeissä on luvassa pimeäleikkejä metsässä! Tervetuloa, oli kuuslemukkeli tai tuikkis sitten vanha tuttu tai ihan uusi. Omat otsalamput mukaan.

Kauhurata

Todellisuuspakolaiset ry:n järjestämä Roudan Raadot -kauhurata on selkärankaa riipivä retki pimeyteen. Ota ystäväsi tai joku uhrattavaksi kelpaavaa mukaan ja testaa, selviättekö matkasta!

Rata toimii non-stop periaatteella 5-10 hengen ryhmissä klo 21.00 alkaen. Rata sisältää eläviä näyttelijöitä ja erikoistehosteita. Osallistujat ohjeistetaan paikan päällä. Ei sovellu herkimmille.

Bileet!

Bilebändi Hot Jupiter ja DJ Tuomas Nurminen tanssittavat Johtajatuli-kansaa Päälavalla klo 00 asti.

Yökahvila

Cafe Halla palvelee aamuneljään saakka leirisuoran päässä. Open stage, tule esiintymään!

Yösaunat

Saunat ja suihkut lämpiävät Keitaalla itsepalveluperiaatteella.

Vaeltajien Keskiyö klo 00-01.30

Jos olet vaeltajaikäinen tai vaeltajaluotsi, olet tervetullut osallistumaan Vaeltajien Keskiyöhön Yöleikki-alueen vieressä. Sisäänpääsy kankaisella Vaeltajien Keskiyö -merkillä. Ohjelmassa on pöllöjä, pelejä ja popcornia sekä vaeltajaohjelman ja oman partiotulevaisuuden pohtimista.