Saapuminen

Johtajatulet järjestetään Evon nuorisoleirialueella Hämeenlinnassa. Ajo-opasteet löytyvät Hämeenlinnan Rahtijärventieltä lähtien.

Evokeskus
Saarelantie 1, 16970 Evo
61° 11′ 48” N, 25° 6′ 27” E
Ajo-ohjeet: Google Maps, Karttapaikka

Kuljetukset

Yli 1 500 partiojohtajaa saapuu viikonloppuna Johtajatulille. Reissuun kannattaa lähteä kimppakyydillä tai yhteiskuljetuksella, jolloin minimoidaan autoruuhkaa. Lisäksi saat näin hyvää seuraa jo ennen Evolle saapumista.

Kimppakyytejä voi tarjota ja ottaa vastaan osoitteessa http://tiny.cc/kimppatulet

Tapahtuman puolesta järjestetään yhteiskuljetus Lahdesta ja Hämeenlinnasta.

 

Ilmoittautuminen kyytiin on nyt suljettu. Mikäli sinulla perjantaina ilmenee kyytitarvetta voit olla yhteydessä Annika Rajalaan (040-5606133, etunimi.sukunimi@partio.fi). Paikkoja löytyy sekä Lahden että Hämeenlinnan kuljetukseen.

Lahden kyyti lähtee rautatieasemalta perjantaina klo 18 ja koukkaa tarvittaessa linja-autoaseman kautta. Bussi-isäntänä toimii Kimi Uosukainen. Kyyti takaisin lähtee Evolta sunnuntaina klo 14.30 ja määränpäänä on jälleen rautatieasema. Ajoaika on noin 1h. Kyydin hoitaa Mobus-yhtiö.

Hämeenlinnan kyyti lähtee rautatieasemalta perjantaina klo 18.30. Bussi-isäntänä toimii Jani Karjalainen. Kyyti takaisin lähtee Evolta sunnuntaina klo 14.30 ja määränpäänä on jälleen rautatieasema. Ajoaika on noin 45 min. Kyydin hoitaa Forbus-yhtiö.

Yhteiskuljetus maksaa 5€ / suunta. Maksu suoritetaan bussissa.