Kysyttävää?

Lähetä meille viesti, lomake löytyy sivun alareunasta. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin joko suoraan sähköpostilla tai tällä sivulla.

Meidän lippukunnan 17-vuotias johtajatehtävissä oleva samoaja olisi kovin innokas lähtemään Johtajatulille, pääseekö mukaan? 

Jos Johtajatulet tuntuvat omalta jutulta, niin mukaan vaan! 18- vuoden ikäraja ei ole kiveen hakattu. Huomioikaa kuitenkin että alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen tekee heidän huoltajansa, huoltajan Partio-ID-tunnuksilla.

 

Johtajatulet on yhtä aikaa Suomen Luonnon päivän kanssa – miksi? 

No mikäpä olisi mukavampaa kuin juhlia Suomen luontoa, Evolla metsän keskellä tuhansien kavereiden kanssa.

Mitä Johtajatulet maksaa? 

Johtatulille osallistuminen maksaa 75 euroa partion jäseniltä ja tutustujilta 85 euroa. Ilmoittautuminen jatkuu 30.7.17 saakka.

Saako Johtajatulilla nukkua yöllä? 

Johtajatulilla voit valita yöpymisalueesi sen mukaan, kuinka lähellä haluat olla tapahtumien keskipistettä. Ohjelmaa järjestetään tapahtuman aikana myös öiseen aikaan, mutta äänentoisto hiljenee kellon lyötyä 00.00.

Voivatko vain partiolaiset osallistua Johtajatulille?

Johtajatulille voi osallistua kuka tahansa yli 18-vuotias – aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Tutustujille ilmoittautumishinta on 85 euroa.

Missä Johtajatulilla nukutaan?

Johtajatulet järjestetään Evolla metsässä, joten tarvitset mukaan teltan, makuualustan ja -pussin. Ottakaa kavereiden kanssa yhteinen tai kysy kaverilta telttaa lainaan. Tarvittaessa järjestämme paikan majoitteeseen, jotta kenenkään ei tarvitse nukkua taivasalla (jollei niin erityisesti halua).

Tarvitseeko Johtajatulille jotain erityisiä varusteita?

Tapahtuma muistuttaa viikonloppuretkeä metsään, joten mukaan tarvitsee edellä mainitun teltan lisäksi ulkoiluvaatteita. Tapahtumassa ollaan koko ajan ulkona, joten kannattaa varautua lämpimillä ja sateenkestävillä vaatteilla ja kengillä. Yöpyminen sujuu mukavasti makuupussissa makuualustalla. Tarvitset myös ruokailuvälineet, istuinalustan tai jakkaran ja muistiinpanovälineet. Tarkempi pakkauslista saapuu ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Miten varmistan, että saan erityisruokavalioni mukaista ruokaa tapahtumassa?

Lähetä tieto erityisruokavaliostasi sähköpostilla osoitteeseen johtajatulet.ruokavaliot@partio.fi.

Kääks! Unohdin tilata hupparin lisäksi Johtajatulet-mukin. Voinko tehdä tilauksen vielä jossain? Entä voinko vaihtaa t-paidan kokoa, kun kuntokuuri on alkanut tepsiä?

Ei hätää! Tuotetilauksia voi muokata Kuksassa 30.7. saakka.

En ole vielä täysin varma, pääsenkö Johtajatulille, mutta ilmoittautuminen houkuttaisi. Mihin asti saan perua ilmoittautumiseni?

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 30.7. mennessä. Tarkemmat peruutusohjeet löydät ilmosivulta: http://johtajatulet.partio.fi/ilmoittaudu/

Kaverini haluaisi lähteä Johtajatulille, mutta ei puhu vielä kovin hyvin suomea. Onko tapahtumassa hänellekin ohjelmaa tarjolla?

Seminaariohjelmassa on luvassa englanninkielisiä puhujia ja työpajoja. Elämysohjelmasta voi valita sellaista ohjelmaa, jossa suomen kieli ei ole välttämätöntä. Isot yhteiset ohjelmat ovat suomeksi, mutta voit varmasti tulkata kaverillesi pääkohtia. Eli rohkeasti vaan mukaan oppimaan lisää.

Miten Johtajatulille kuljetaan?

Johtajatulille järjestetään yhteiskuljetukset omakustanteisesti Hämeenlinnan asemilta perjantai-iltana ja takaisin Hämeenlinnaan sunnuntaina tapahtuman päätyttyä. Alueella on rajallisesti parkkitilaa, joten suositaan yhteiskuljetuksia ja kimppakyytejä. Kysy piiriltäsi yhteiskuljetusta. Kimppakyytipörssi on jo auki osoitteessa http://bit.ly/tulille. Sivulla voit huhuilla kyydittäviä tai kyytiä.

Meillä on pieni lapsi, voiko hän tulla mukaan Johtajatulille?

Ihan pienet lapset, joita ei vielä voi jättää hoitoon, voivat toki tulla Johtajatulille mukaan. Kannattaa kuitenkin muistaa ettei viikonlopun tapahtumaa varten rakenneta “perheleiri-tyyppisiä” palveluita. Eniten saatte varmasti tapahtumasta irti osallistujina, jos pääsette mukaan ilman lapsia.

Pääsen mukaan Evolle vasta lauantaina puolen päivän aikaan. Pääsenkö vielä mukaan Johtajatulille? Mitä tapahtuma silloin maksaa?

Johtajatulille voi tulla mukaan oman aikataulunsa mukaisesti. Toki suosittelemme koko viikonloppua, jolloin saat maksimaalisesti Johtajatuli-kivaa. Osallistumismaksu on kaikille sama riippumatta siitä, kauanko ehdit Johtajatulista nauttia.

En pääsekään osallistumaan Johtajatulille. Voinko ilmoittaa tilalleni toisen henkilön?

Toista henkilöä ei valitettavasti voi ilmoittaa oman peruuntuneen ilmoittautumisen tilalle ennen ilmoittautumisajan päättymistä, eikä sen jälkeen. Jokainen Johtajatulille osallistuva tekee itse ilmoittautumisen Kuksassa 30.7. mennessä, samoin peruutukset tulee tehdä viimeistään 30.7.

Voinko muuttaa työpajailmoittautumistani?

Työpajailmoittautuminen on sitova, eikä ilmoittautumista voi vaihtaa jälkikäteen huolimatta siitä, että Johtajatulet pidättää oikeuden työpajoihin tuleviin muutoksiin (esim. ilmoittautumisen jälkeen mahdollisesti avautuvat uudet työpajat, tai muutokset paikkamääriin). Jos jokin työpaja peruuntuu, ilmoittautuneisiin ollaan asiasta erikseen yhteydessä.

Kysyttävää, pähkäilyjä?