Mediakutsu

KUTSU Johtajatulille 26.8. Evolle Hämeenlinnaan

 

21

Tervetuloa tutustumaan Suomen suurimmille metsässä järjestettäville johtajuusfestareille! Suomen Partiolaisten järjestämät Johtajatulet kokoaa metsään 2000 nuorta johtajaa ja kymmeniä kiinnostavia puhujia Suomen yrityselämän huipulta sekä oman alansa osaajia. Tapahtuma järjestään Hämeenlinnan Evolla 25.-27.8.2017.  Pääseminaari on Suomen Luonnon päivänä lauantaina 26.8.

Johtajuusseminaarin teemana on Parempaa johtajuutta, jota olemme kutsuneet kehittämään kanssamme laajan joukon oman alansa asiantuntijoita. Johtajatulilla puhujina ja kouluttajina nähdään mm. Risto Siilasmaa, Bruce OreckKatleena Kortesuo, Leena Mörttinen ja Ville Tolvanen.

Viikonlopun tavoitteena on antaa jokaiselle osallistujalle eväitä parempaan johtajuuteen. Näihin tavoitteisiin päästään paitsi yhdessä tekemällä ja keskustelemalla seminaareissa ja työpajoissa, myös kiinnostavien ja innostavien johtamisen asiantuntijoiden avulla. Aikaa on myös varattu tulilla istuskeluun, maailmanparantamiseen kupposen ääressä ja Suomen Luonnon päivästä nauttimiseen Evon metsissä.

Olette lämpimästi tervetulleita paikan päälle lauantaina 26.8, joko koko päiväksi tai osaksi aikaa. Aamupäivän aloitamme yhdessä kovatasoisten pääpuhujien puheenvuorojen parissa. Iltapäivälle on valittu viisi valinnaista seminaariohjelman teema-aluetta, joissa käsitellään kymmenien puhujien johdolla johtamisaiheita niin vapaaehtoisorganisaatioissa kuin työelämässäkin. Teemat ovat Parempaa johtajuutta, Kovaa osaamista, Tulevaisuuden tekijä, Eettinen johtajuus, Vapaaehtoisten johtaminen.

Päivän päätteeksi Evolle katetaan pitkät pöydät, joiden ääressä syödään yhdessä juhlallisesti Suomen Luonnon päivän päivällinen metsässä.

Päivän aikataulu
klo 9-12 Kaikille yhteinen seminaariohjelma:
Bruce Oreckjuristi ja liikemies 
Risto SiilasmaaNokia Oyj:n hallituksen puheenjohtaja
Suvi HaimiSulapac Oy:n toimitusjohtaja
klo 12-14 Lounas
klo 14-17 Eri teemojen mukaista seminaariohjelmaa mm. työpajoja, puheita, paneelikeskusteluita (myös sauna-, vaellus- ja melontatyöpajat)
klo 18-19.30 Suomen Luonnon päivän Syödään yhdessä -päivällinen.

Katso kaikki puhujat ja koko ohjelma: johtajatulet.partio.fi

Ilmoittautuminen
Pyydämme akkreditoitumaan tapahtumaan etukäteen osoitteeseen elina.kamppari@partio.fi. Saat paluuviestissä tarkemmat saapumis- ja ajo-ohjeet.

Lisätiedot
Suomen Partiolaisten tiedottaja Elina Kamppari, elina.kamppari@partio.fi, p. 044 2700609
johtajajatulet.partio.fi

Tervetuloa!