Johtajatulet on kaikille aikuisille

Johtajatulet on tarkoitettu ihan kaikille aikuisille – emme katso pestiä tai kokemusta. Voit lähteä tulille yksin, kavereiden kanssa tai vaikka koko johtajiston porukalla. Johtajatulet ovat muun muassa sinulle, joka olet luotsina lippukunnassa, akelan apuna, tai lippukunnanjohtajana, piirissä valmentajana tai vaikka keskusjärjestössä ryhmän puheenjohtajana.  Sekä sinulle, jonka mielestä partiossa on niin hyvä meno, että haluat mukaan, että sinulle josta vuosien jälkeen tuntuu, että voisi palata.

Kysyimme Kaarinan Sädetytöissä toimivalta Anna Kivilältä hänen kokemuksiaan viime Johtajatulista. Anna toimii lippukunnassaan samoajaluotsina. Hän lähti syksyllä 2015 ensimmäisille Johtajatulille päästäkseen vain aikuisille suunniteltuun tapahtumaan. Tapahtumassa ei tarvinnut vahtia nuorempia ja huolehtia muiden hampaidenpesusta.

Anna oli tyytyväinen Johtajatuliin, sillä kaikki järjestelyt oli mietitty aikuisia ajatellen. Evolla oli paljon porukkaa ja tapahtuma tuntui isolta johtisrentoutukselta. Lauantain iltaohjelmissa sai joko rentoutua tai ravata aktiviteeteissa mielensä mukaan.

Työpajoissa oli paljon eri teemoja valittavana. Anna kertoo saaneensa vinkkejä luotsipestiinsä ja palkkatyöhönsä. Erityisesti hän nostaa esiin osaamisen tunnistamisen, jota on opettanut myös samoajilleen. Oman ryhmänsä kanssa hän on miettinyt mm. työnhakuun liittyviä juttuja. ”Parasta Johtajatulilla oli aito keskustelu ja hyvät pohdinnat – oli tosi kiva tapahtuma!” Anna summaa.

Tälläkin kertaa Johtajatulilla on luvassa ainakin uuden oppimista, oivalluksia ja rentoilua. Tervetuloa siis mukaan koko lippukunnan johtajiston voimin! Johtajatulet on  mainio keino lippukunnille “ulkoistaa” johtajahuolto. Ajatelkaa nyt – aikuisten oma metsäretki, jossa kukaan teistä ei ole kokkausvuorossa tai suunnitteluvastuussa!
Ilmoittautua voi jo tänään http://kuksaan.fi/14856.

Ilmoittautumalla viimeistään 2.5. hyödynnätte edullisemman earlybird-hinnan 60 euroa. Tämän jälkeen hinta on normaali 75 euroa. Ilmoittautuminen jatkuu aina 30.7. saakka, omia tietojaan voi myös muokata siihen asti.