Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen Johtajatulille on käynnissä!

Voit ilmoittautua Johtajatulille 1.4.2017 alkaen halvempaan early-bird hintaan. Early-bird ilmoittautumisen hinta on 60 euroa, ja hinta on voimassa aina 2.5.2017 asti. Sen jälkeen hinta on 75 euroa. Johtajatulille on mahdollista ilmoittautua aina 30.7.2017 asti.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä kuksaan.fi/14856 ja muistuta kavereitasikin!

Myös partioon tutustujat ovat tervetulleita mukaan. Kaikki ilmoittautuvat saman linkin kautta.

Huomaathan että 17-vuotiaan osallistujan ilmoittaa hänen Kuksaan merkitty huoltajansa, huoltajan omalla partio id:llä. Ilmoittautumiseen voi käyttää samaa linkkiä.

Tutustujille early-bird hinta on 70 euroa ja normaali ilmoittautumishinta on 85 euroa.

Ilmoittautumisen peruminen

Jos käykin niin ettei pääsee osallistumaan ilmoittautumisesta huolimatta, voi osallistumisen perua 30.7.2017 asti maksutta.

Peruustusehdot

  • Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tehdään viimeistään 30.7. Peruutuksen voi tehdä 30.7. asti itse Kuksassa.
  • 30.7. jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan. Peruutus tulee lähettää info@partio.fi tai petra.kohonen@partio.fi  
  • Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.
  • Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen info@partio.fi tai petra.kohonen@partio.fi. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.
  • Minulle saa lähettää partiotoimintaan liittyvää postia myös tapahtuman jälkeen.
  • Hyväksyn myös, että minua saatetaan kuvata tapahtuman aikana. Kuviani saa käyttää viestinnässä. Halutessani kieltää tämän olen yhteydessä tapahtuman johtajaan.
  • Laskun viivästysmaksu on 10 €