Ilmoittaudu työpajoihin

Ilmoittautuminen Johtajatulien työpajoihin on mahdollista 20.8. saakka. Sen jälkeen vapaita paikkoja voit kysellä perjantaina tapahtumaan saapuessasi. Työpajoihin voit ilmoittautua, jos olet ilmoittautunut Johtajatulien tapahtumaan 30.7. mennessä.

Johtajatulien työpajoihin pääset ilmoittautumaan osoitteessa:

https://www.webropolsurveys.com/S/BD7D9AFA05F616B6.par

Työpajat järjestetään lauantaina iltapäivällä kahdessa osiossa. Ensimmäinen on klo 14.00-15.30 ja toinen klo 15.45 -17-15. Valitse kummastakin osiosta yksi työpaja. Poikkeuksena tähän ovat vaellus- ja melontatyöpajat, jotka kestävät kahden osion ajan. Jos haluat osallistua vaellus- tai melontatyöpajaan, valitse sama työpaja molempiin osioihin.

Kummankin valitsemasi työpajan tulee olla samalla teema-alueella. Valitse ensin teema-alue, jonka työpajoihin haluat osallistua. Klikkaa seuraava ja valitse työpaja, johon osallistut klo 14.00-15.30. Klikkaa sen jälkeen uudestaan seuraava, ja valitse listasta työpaja johon osallistut klo 15.45-17.15. Paina lopuksi Lähetä-painiketta.

Jos työpajan nimi on harmaana, työpaja on täynnä, eikä siihen voi enää ilmoittautua. Englanninkielisiin pajoihin on varattu kiintiö vieraskielisille. Voit kuitenkin ilmoittautua niihin, jos niissä on tilaa.

If you can only participate to workshops held in English, please contact petra.kohonen@partio.fi.The list of workshops held in English is here.

Huomioithan että työpaja-ilmoittautuminen on sitova, eikä valintaa voi muuttaa siitä huolimatta, että pajoihin tulisi muutoksia (esim. uudet avautuvat työpajat, tai muutokset paikkamääriin). Työpajojen osallistumismääriä saatetaan muuttaa kesän aikana vastaamaan ilmoittautuneiden määrää, ja niiden otsikot voivat tarkentua. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina johtajuusseminaarin ohjelmasta.