Johtajatulet on kaikille aikuisille

Johtajatulet on tarkoitettu ihan kaikille aikuisille – emme katso pestiä tai kokemusta. Voit lähteä tulille yksin, kavereiden kanssa tai vaikka koko johtajiston porukalla. Johtajatulet ovat muun muassa sinulle, joka olet luotsina lippukunnassa, akelan apuna, tai lippukunnanjohtajana, piirissä valmentajana tai vaikka keskusjärjestössä ryhmän puheenjohtajana.  Sekä sinulle, jonka mielestä partiossa on niin hyvä meno, että haluat mukaan, että sinulle josta vuosien jälkeen tuntuu, että voisi palata.

Kysyimme Kaarinan Sädetytöissä toimivalta Anna Kivilältä hänen kokemuksiaan viime Johtajatulista. Anna toimii lippukunnassaan samoajaluotsina. Hän lähti syksyllä 2015 ensimmäisille Johtajatulille päästäkseen vain aikuisille suunniteltuun tapahtumaan. Tapahtumassa ei tarvinnut vahtia nuorempia ja huolehtia muiden hampaidenpesusta.

Anna oli tyytyväinen Johtajatuliin, sillä kaikki järjestelyt oli mietitty aikuisia ajatellen. Evolla oli paljon porukkaa ja tapahtuma tuntui isolta johtisrentoutukselta. Lauantain iltaohjelmissa sai joko rentoutua tai ravata aktiviteeteissa mielensä mukaan.

Työpajoissa oli paljon eri teemoja valittavana. Anna kertoo saaneensa vinkkejä luotsipestiinsä ja palkkatyöhönsä. Erityisesti hän nostaa esiin osaamisen tunnistamisen, jota on opettanut myös samoajilleen. Oman ryhmänsä kanssa hän on miettinyt mm. työnhakuun liittyviä juttuja. ”Parasta Johtajatulilla oli aito keskustelu ja hyvät pohdinnat – oli tosi kiva tapahtuma!” Anna summaa.

Tälläkin kertaa Johtajatulilla on luvassa ainakin uuden oppimista, oivalluksia ja rentoilua. Tervetuloa siis mukaan koko lippukunnan johtajiston voimin! Johtajatulet on  mainio keino lippukunnille ”ulkoistaa” johtajahuolto. Ajatelkaa nyt – aikuisten oma metsäretki, jossa kukaan teistä ei ole kokkausvuorossa tai suunnitteluvastuussa!
Ilmoittautua voi jo tänään http://kuksaan.fi/14856.

Ilmoittautumalla viimeistään 2.5. hyödynnätte edullisemman earlybird-hinnan 60 euroa. Tämän jälkeen hinta on normaali 75 euroa. Ilmoittautuminen jatkuu aina 30.7. saakka, omia tietojaan voi myös muokata siihen asti.

Johtajatulien ilmoittautuminen on nyt auki!

Nyt sitä saa, nimittäin ilmoittautua aikuisten omaan partiotapahtumaan Johtajatulille. Klikkaa kuksaan.fi/14856 ja ilmoittaudu heti.

Early bird -ilmoittautuminen on käynnissä aina 2.5. asti, hintaan 60 euroa, sen jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu normaalilla hinnalla 75 euroa aina 30.7. asti. Lisää tietoa ilmoittautumisesta sekä peruutusehdot täältä . Huiput tuotteet näet täältä

Seminaariohjelman teemat on julkaistu

Johtajatulien seminaariohjelma lauantaina 26.8.2017 on rakennettu yhteisen aloituksen, yhteisten puheenvuorojen ja iltapäivän työpaja-työskentelyn ympärille.

Olemme valinneet seuraavat teemat, joita työpajat ja puheenvuorot konkretisoivat:

  • Parempaa johtamista – Miten Suomi saadaan nousuun paremman johtamisen avulla?
  • Kovaa osaamista – Miten partiossa opittuja taitoja voi hyödyntää työelämässä?
  • Tulevaisuuden tekijä – Mitä taitoja meidän pitää oppia tulevaisuutta varten?
  • Eettinen johtajuus – Miten johtamalla voidaan yrityksiä ohjata eettisemmille vesille?
  • Vapaaehtoisten johtaminen – Mitä vapaaehtoisten johtaminen on arjessa? Miten se muuttuu tulevaisuudessa?

Lauantain aikataulu

Lauantain aamupäivällä aloitamme yhdessä kovatasoisten pääpuhujien puheenvuorojen parissa. Iltapäivällä jokainen jalkautuu haluamaansa teemalaaksoon. Teemalaaksoissa voit mennä sekä kuulemaan pääpuhujien puheenvuoroja että osallistua valitsemiisi työpajoihin.

Seminaariohjelmaa rakennetaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi, ja tavoitteena on että jokainen yli 18-vuotias partiolainen riippumatta ura- tai koulutustilanteestaan löytää inspiroivaa ohjelmaa ja rakennuspalikoita omaan johtajuuteensa. Seminaariohjelman työpajoissa kattoteemat jalostuvat konkreettisemmiksi näkökulmiksi ja laadukkaaksi yhdessä oppimiseksi ja ajatustenvaihdoksi.

Sunnuntainakin tapahtuu!

Sunnuntain ohjelma rakentuu erilaisten SP:n ja piirien eri organisaatioiden järjestämän ohjelman, sekä tapahtumien torin ympärille, joiden avulla voi myös hakea uusia uria partioelämäänsä, tutustua uusiin partiotoiminnan muotoihin tai muuten laajentaa käsitystään siitä, mitä kaikkea partio voikaan olla.

Tarjolla on myös rennompia sunnuntaiaamuun sopivia työpajoja ja elämysohjelmia.

Johtajatulien ydinryhmä

Johtajatulien ydinryhmä on aloittanut pesteissään tammikuussa ja ensimmäiset kokouksetkin on pidetty. Ydinryhmään kuuluvat:

Tapahtuman johtajat: Janne Costiander ja Joonas Hirn
Palvelusta vastaavat: Pia Heiskanen ja Lauri Takala
Myynnistä huolehtii Samuli Korhonen
Seminaariohjelmaa suunnittelevat Kirsi Lehto ja Tuomas Huokuna
Elämyksiä tuottavat Aura Suviranta ja Aura Pajamo
Markkinointia ja viestintää koordinoivat Verna Piitulainen ja Kristina Lagerroos